Unieke kerstkaarten te koop!

kerstkaarten-2018-kattenzorg-nijmegen (3)

kerstkaart met nummer: 10

Ook weer in 2018: unieke kerstkaarten te koop!

Onze voorzitter Ineke de Groot kan erg mooi tekenen en knutselen! Al jaren op rij zijn de zelfgemaakte kerstkaarten van Ineke een grote hit en we krijgen hierdoor fijne inkomsten voor onze stichting. Dat is heel erg welkom, want wij krijgen geen enkele vorm van subsidie!

Speciaal voor 2018 heeft Ineke een nieuwe set kerstkaarten ontworpen. Je kunt ze nu al bestellen, zodat je zeker weet dat je ze op tijd binnen hebt.

Iedere kaart is uniek en handgemaakt, om die reden kan een kaart dan ook ietsje afwijken van de voorbeelden hieronder, afhankelijk van het beschikbare materiaal. Leuk zijn ze natuurlijk allemaal! ūüôā

Een kerstkaart met envelop, netjes verpakt in een beschermend hoesje, kost ‚ā¨ 2,50 per stuk inclusief verzenden via de gewone post. Met de aankoop van een of meer kaarten steun je een goed doel voor katten! Onze stichting¬†heeft geen winstoogmerk en al onze vrijwilligers √©n het bestuur ontvangen g√©√©n salaris of betaling voor hun werkzaamheden.

Heb je interesse in een of meerdere kaarten? Stuur ons dan een berichtje en laat even weten in welke kaart(en) je interesse hebt!

Unieke, handgemaakte kerstkaarten!
Klik op de foto voor een vergroting.


Informatie voor het bestellen

Let op! Iedere kaart is uniek en handgemaakt en een bestelde kaart kan verschillen van de voorbeelden hierboven – afhankelijk van het beschikbare materiaal.

Wil je een of meer kerstkaarten bestellen? Stuur ons dan een berichtje en zet daarin:

  • je naam
  • adres
  • woonplaats
  • het aantal kerstkaarten¬†dat je wil bestellen
  • de nummers van de kerstkaarten

Na ontvangst van de betaling sturen we de kaarten direct naar je toe!

Ons IBAN-bankrekeningnummer is: NL27RABO 01 07 25 45 06 t.n.v. Stichting Kattenzorg te Nijmegen.

Bedankt voor je steun aan onze stichting!

Op zoek naar een leuke, originele wenskaart? Dat kan ook!
Klik hier!