Vacature: tekstschrijver/fotograaf

Vacature vrijwilligerswerk: tekstschrijvers voor ons donateursblad “Kattenpraat”

vacature-vrijwilligerwerk-tekstschrijver-fotograaf-donateursblad-kattenpraat-kattenzorg-nijmegen

Wie schrijft, die blijft
Wij zoeken tekstschrijvers voor ons donateursblad. Ieder jaar op uiterlijk 1 mei en 1 november willen we graag alles binnen hebben zodat onze kundige hoofdredacteur de opmaak van het blad kan gaan verzorgen.

Zou u het leuk vinden een ervaring / verhaal / anekdote over katten te delen met een trouw lezerspubliek? U hoeft geen professioneel tekstschrijver te kunnen zijn. Hebt u een bijzondere hobby of een beroep met dieren? Wij willen het graag plaatsen. U hoeft niet perfect Nederlands te kunnen schrijven en de tekst mag geheel in uw eigen schrijfstijl zijn.

Wie fotografeert, wordt gewaardeerd!
Fotografeert u graag (uw eigen) katten, honden, of dieren in de natuur? Ook dan bent u van harte uitgenodigd om een foto in te sturen voor ons donateursblad.

Let op! U hoeft géén donateur te zijn om kopij in te sturen!

Uiteraard krijgt u een bewijsexemplaar van de Kattenpraat per post toegestuurd als uw artikel of foto wordt geplaatst.

Wilt u iets laten plaatsen in ons donateursblad? Mail dan een tekst van ongeveer een halve pagina A4, aan een mail gehangen als Word-document. Foto’s zijn welkom in hoge resolutie, als JPEG-bestand, in de mail bijgevoegd.

Ons e-mailadres is: info [a] kattenzorgnijmegen.nl Vergeet niet uw adres door te geven zodat we u een exemplaar van de Kattenpraat kunnen toesturen! We zien uw bericht heel graag tegemoet.