Iets geregeld in geval van overlijden?

Iets geregeld in geval van overlijden?

Het is geen gemakkelijk onderwerp en mensen denken er niet graag over na. Toch is het belangrijk iets over de verzorging van je huisdieren vast te leggen in het geval dat je komt te overlijden.

Allereerst is het belangrijk dat de juiste contactpersonen worden benaderd in geval van nood. Hoe laat je aan de hulpdiensten weten dat u huisdieren heeft die zorg nodig hebben? Daar zijn diverse manieren voor, hier vertellen we je er meer over.

Hoe leg je vast wat er met je huisdieren moet gebeuren in het geval van jouw overlijden? Leg het vast in een huisdiertestament. Dit is gratis beschikbaar gesteld door Nuvema, hoge notariskosten zijn hierdoor niet nodig! Klik hier voor het Huisdiertestament (PDF).

Heb je geen PDF-reader? Je kunt hier gratis een PDF-programma downloaden.

Als je geen PDF-programma kan of wil downloaden, dan sturen wij je met het bestand met alle plezier toe via de gewone post. Neem in dat geval contact met ons op.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen: hoe kun je hulpdiensten in geval van nood waarschuwen dat je huisdieren alleen thuis zijn en verzorging nodig hebben?
Klik hier voor de handige tips.

roos-voor-huisdieren-overlijden