Vrijwilliger Pauline in het zonnetje

Vrijwilliger Pauline in het zonnetje

vrijwilliger-pauline-van-marle-zonnetje-kattenzorg-nijmegen

Stichting Kattenzorg Nijmegen mag al jaren rekenen op de inzet van Pauline van Marle.

Pauline is de buitengewoon kundige hoofdredacteur van ons donateursblad Kattenpraat. Zij verzorgt de layout van ons blad op professionele wijze. Daarnaast is Pauline een begaafd fotograaf en zij heeft dan ook een eigen website over natuurfotografie. Neem er eens een kijkje! De hoogste tijd om deze kundige vrijwilliger eens in het zonnetje te zetten.

Pauline van Marle is geboren op
1 januari 1963 te Nieuw-Loosdrecht.

Na de middelbare school studeert zij aan de kunstacademie, waarbij als snel blijkt dat fotografie een bijzondere voorkeur geniet. Daar fotografie destijds geen hoofdafstudeerrichting was, werd er gekozen voor de richting publiciteitsvormgeving.

foto: David Brand-vrijwilliger-pauline-zonnetje
Pauline komt echter meer tot bloei in de vije richting, waar zij zich toelegt op vrije grafiek en vrij schilderen. In deze periode begint zij steeds meer een eigen stijl te ontwikkelen en komt haar sterke kleurgevoel tot uiting. Dit is ook weer terug te vinden in haar fotowerk.
Met de komst van de digitale fotografie, is ook het fotografie-enthousiasme weer aangewakkerd alsmede haar liefde voor de natuur. Ook het investeren in beter materiaal speelt een belangrijke rol. Echter, met alleen goed materiaal kom je er niet. Waarneming en gevoel voor compositie, bepalen al de helft van het resultaat. Daarnaast komt haar kleurenkennis, opgedaan in de beeldende richting ook goed van pas.

Deze site bevat een selectie foto’s gemaakt in de periode 2004 tot heden.

Hebt u interesse in haar werk of een vraag, dan kunt u middels het contactformulier reageren.

vrijwilliger-pauline-zonnetje