Gratis waarschuwingsfolder voor kantelramen

Foto: Zwerfkatten Dordrecht

Waarschuwingsfolder voor kantelramen

In november 2016 kregen wij via onze Facebookpagina een zeer sympathiek verzoek: of wij een folder kunnen aanbieden om mensen te waarschuwen voor de gevaren van kantelramen waarbij mensen eveneens onze stichting kunnen steunen.

Download hier de gratis waarschuwingsfolder voor kantelramen (PDF)
om op te hangen of om bij mensen in de brievenbus te doen!

De vraagsteller informeerde ons over een grootscheepse renovatie in een wijk waarbij overal kantelramen (ook wel kiepramen genoemd) worden geplaatst. Veel mensen weten niet dat deze ramen een groot gevaar voor katten opleveren. Aangetrokken door de buitenlucht kunnen katten met gemak uit het raam gaan hangen om naar buiten te kijken…maar ze kunnen er vervolgens met geen mogelijkheid meer uit. De kat sterft een pijnlijke dood als niet snel wordt ingegrepen.

De oplossing is heel eenvoudig en betaalbaar: beschermers voor kantelramen. En het is inderdaad mogelijk die te bestellen en gratis onze stichting te steunen!

Veiligheidtips

  • Stop een handdoek tussen het raam, zodat de kat niet in het smalle gedeelte kan glijden
  • Als je op vakantie gaat, instrueer dan de oppas dat kantelramen dicht moet blijven

Bij Zooplus zijn deze betaalbare roosters te koop voor kantelramen. Zo kan je kat er niet meer tussen komen!

Als je klikt op onderstaande banner (het plaatje) dan kom je in de webshop terecht. Je doet Kattenzorg hiermee een groot plezier, want bij iedere bestelling via deze banner krijgt Kattenzorg een donatie!
Het mooiste is dat het je helemaal niets kost, je hoeft alleen maar via onze website bij onderstaande webshop te winkelen.

Let op: bezoek geen andere websites tijdens je aankoop en zoek niet naar kortingscodes.
Anders wordt de donatie voor Kattenzorg NIET geregistreerd.

Hartelijk dank voor je steun aan Kattenzorg!

zooplus.nl