Loes en Pluk zijn herplaatst!

 

Poes Loes en kater Pluk houden van elkaar. Daarom zoeken we een plekje waar dit stel samen mag komen wonen. Pluk komt van het platteland, een echte boerenzoon dus, en is nu 8 jaar oud. 5 jaar geleden kwam de Amsterdamse Loes met haar mooie witte lokken hem vergezellen. Loes is vaker de hort op en Pluk wacht trouw tot deze stadse dame weer thuis komt zodat ze ’s avonds fijn samen op de bank kunnen hangen.

Pluk is de geheel rode kat op de foto’s. Hij knuffelt met jan en alleman: groot, klein, jong, oud, bekend of onbekend; het maakt hem niets uit. Hij houdt ook van een spelletje op zijn tijd. Pluk gaat graag naar buiten maar blijft het liefst in zijn eigen tuintje. Net als Loes eet hij graag en daarom krijgen ze nu Royal Canin Sterilised. Met deze harde brokjes wordt voorkomen dat ze allebei tonnetje rond worden.

Poes Loes gaat meer haar eigen gangetje. Loes leeft graag haar eigen leventje maar vindt het toch wel fijn als er iemand in de buurt is om mee te knuffelen. Ze houdt ervan om tegen je aan te komen liggen en vindt het heerlijk om geaaid te worden, maar ze wil graag zelf bepalen wanneer en hoe lang. Ze zal nooit krabben of lelijk doen maar stapt gewoon op als het mooi geweest is. Loes gaat graag op pad en waagt zich ook buiten de tuin.

Beide katten zijn geholpen, gechipt en ontwormd. Een enting hebben ze al een paar jaar niet gehad. Ze zijn helemaal gezond en krijgen geen medicatie. Ze zijn zindelijk en doen hun behoefte keurig in de bak. Het duo is niet gewend om in het gezelschap van andere dieren te verkeren. Ze hebben ooit samen geleefd met een grote hond. Dat ging hartstikke goed samen maar dat was wel in hun jonge jaren. Ze leven nu wel met 2 kleine kinderen samen (van 1,5 en 4,5 jaar oud) en daar zijn ze heel lief en verdraagzaam voor.

Loes en Pluk zijn te bezoeken in Hardenberg, deze plaats ligt tussen Hoogeveen en Almelo.

Zou je eens vrijblijvend kennis willen maken met dit stel? Stuur dan een mail naar info@kattenzorgnijmegen.nl en vertel alvast iets over jezelf. We horen graag meteen hoe je woont en hoe de gezinssamenstelling qua mens en dier is. Als er een goede match zou kunnen zijn dan gaan we een afspraak maken om eens nader kennis te maken!