Puck heeft haar nieuwe plek gevonden!

Puck heeft een hele fijne nieuwe plek gevonden. Alle aandacht en de bank voor zichzelf!

Hier zijn 2 foto’s van Puck in haar nieuwe huis:

 

Helaas is het bazinnetje van Puck allergisch geworden voor katten. Zij probeert een tijdje ervoor te zorgen dat Puck bij haar kan blijven wonen maar het wordt ondoenlijk nu. Het sneue is ook dat zij Puck niet meer op schoot kan nemen en aanhalen terwijl Puck dat zo graag wil.

De knoop is nu doorgehakt en dus gaan we op zoek naar een nieuwe fijne plek voor haar.

 

Wie is Puck?

Puck is een gesteriliseerde en gechipte dame van 10 jaar oud. Puck is bijzonder aanhankelijk, gevoelig en lief. Ze wil lekker kroelen, aaien en op schoot liggen. Ze is het liefste zonder andere dieren. Puck leefde samen met een andere kat  maar sinds de andere kat weg is, leeft Puck veel meer op en ziet ze er ook echt veel beter uit. Kinderen vindt ze een beetje spannend. Ze laat zich wel aaien, maar het geeft haar ook wel wat stres. Puck heeft stugge witte haren en moet wel geborsteld worden.

Puck kan in haar huidige huis naar buiten als ze wil, maar is niet echt een buitenkat. Ze vindt het wel fijn om even buiten te zijn ‘s avonds of als de eigenaresse zelf buiten zit, maar ze kan ook prima de hele dag binnen zijn.

Puck is gezond, alleen met haar voeding is er 1 dingetje: Ze krijgt nu harde brokken van Purina One, zalmsmaak. Van andere brokken gaat ze overgeven. Dit kan er ook aan liggen dat ze schrokt, deze Purinabrokjes zijn wat kleiner. Ze vindt deze lekker en dus heeft eigenaresse ervoor gekozen om dit merk maar aan te houden.

Kennismaken? 

Ben je of ken je iemand die haar een fijn thuis kan bieden? Stuur dan een mail naar info@kattenzorg.nl met daarin graag alvast informatie over wat je Puck kunt bieden. Wie weet kan er dan gauw een date geregeld worden! Puck woont in Nijmegen en is daar ook te bezoeken.