Leuke griet Wiet is verhuisd!

Leuke griet Wiet is verhuisd!

herplaatsing-poes-wiet-kattenzorg-nijmegen (1)


Update 27 augustus 2018

Marieke heeft een update gevraagd aan de nieuwe baasjes van Wiet. Het gaat heel erg goed in haar nieuwe thuis en ze zijn erg gelukkig met elkaar! ♥

wiet-nieuwe-thuis


Update 27 juli 2018

Goed nieuws! Leuke mensen hebben kennisgemaakt met Wiet en ze zijn helemaal weg van haar. Ze komen nog een keer een gezellig bezoekje brengen en zondag gaat ze dan verhuizen naar haar nieuwe thuis. Wiet is dus gereserveerd! 🙂


Beuningen, 16 juli 2018

Dit mooie meisje is Wiet! Deze leuke griet is 3 jaar oud, gesteriliseerd, gechipt, netjes ingeënt, ontwormd en ontvlooid. Ze woont samen met twee andere katten, een poes en een kater. Dat ging altijd goed! Twee maanden geleden hebben Wiet en de kater in huis ruzie gekregen. Het zijn geen klikspanen, dus ze willen niet aan hun vrouwtje vertellen waarover de ruzie gaat. Wiet en deze kater kunnen elkaar nu niet meer luchten of zien. Hun vrouwtje heeft alles geprobeerd om ze te scheiden en na een afkoelperiode en opnieuw aan elkaar te laten wennen, zoals wordt geadviseerd bij kattengevechten. Zonder resultaat. Ze zien het niet meer zitten met elkaar. Met de poes in huis gaat Wiet nog steeds heel goed om. We denken dan ook dat ze bij andere katten geplaatst kan worden, als je rustig de tijd neemt voor een goede introductie bij jouw eigen katten.

herplaatsing-poes-wiet-kattenzorg-nijmegen (11)

Tuin

Wiet maakt graag een ommetje in de tuin en dat wil ze ook graag in haar nieuwe thuis. Als je erbij bent, dan blijft ze netjes in de tuin en gaat ze niet weg.

Gezondheid

Er zijn geen bijzonderheden te melden over de gezondheid. Wiet gebruikt netjes de kattenbak, is ontwormd, ontvlooid, gechipt en gesteriliseerd.

herplaatsing-poes-wiet-kattenzorg-nijmegen (9)

Honden

Deze mooie poes is gewend aan de hond van de dochter van de eigenaresse.

Andere katten

Wiet gaat nog steeds goed om met haar huisgenootje (poes), tussen de kater en haar is iets voorgevallen waardoor ze niet meer samengaan. Omdat het een heel sociale poes is die makkelijk in de omgang is, verwacht haar vrouwtje dat Wiet in een nieuw thuis – na een zorgvuldige introductie – goed om zal kunnen gaan met andere katten.

herplaatsing-poes-wiet-kattenzorg-nijmegen (7)

Kinderen

Deze poes is gewend aan jonge en oudere kinderen!

Gedrag

Deze lieve poes wordt graag geaaid en vindt knuffelen fijn. Ze laat zich optillen en is niet bang voor vreemde mensen. Ze is sociaal naar mens en dier en ze is speels.

herplaatsing-poes-wiet-kattenzorg-nijmegen (4)

Reden van herplaatsing

Wiet heeft om onduidelijke redenen grote problemen gekregen met de kater in huis. Met de poes die er ook woont, gaat ze nog steeds goed om. De gevechten stoppen niet, ondanks een langdurige en zorgvuldige aanpak om de problemen onderling op te lossen. Omdat de kater nogal schuw en eenkennig is, denkt het vrouwtje dat de herplaatsing van Wiet de beste oplossing is. Zij is zo makkelijk in de omgang dat ze waarschijnlijk makkelijk ergens anders kan aarden.

herplaatsing-poes-wiet-kattenzorg-nijmegen (5)

Kosten verbonden aan de overname

Aan de overname van deze poes zijn kosten verbonden (€ 25,-).

Proeftijd

Zoals voor alle katten bij ons in de bemiddeling geldt een proeftijd van 1 maand. Als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat bij jou thuis, dan kan Wiet terug naar haar oorspronkelijke thuis. Liever niet, natuurlijk, want de kater des huizes hangt de vlag uit als Wiet weg is. 🙂 Hij zal blij zijn als de stress en de spanningen voorbij zijn!

herplaatsing-poes-wiet-kattenzorg-nijmegen (1)

Interesse?

Heb je interesse? Dit mooie grietje woont in Beuningen. Neem gerust contact met ons op om te gaan kennismaken met haar!