Masawa en Ming San zijn geplaatst!

Update: Masawa en Ming San zijn op 23 februari verhuisd.  Veel geluk samen!

Broer Masawa en zus Ming San zijn een innig stel, zoals op de foto’s wel is te zien. Daarom zoeken we een plekje voor deze zwart-witjes samen. Beiden zijn geboren in juni 2013, ze zijn geholpen, gechipt, geënt en ontwormd en niet gewend om in het gezelschap van andere dieren te verkeren.

Masawa is de knappe man met het witte neusje en hij wil het liefst bij iedereen op schoot: groot, klein, jong, oud, bekend of onbekend maakt hem niets uit. Hij knuffelt graag. Masawa heeft in 2015 last gehad van gruis in zijn plasbuis en krijgt daarom sindsdien speciaal voer. Masawa is ook een chronische niezer. Daar heeft hij niet veel last van en het vraagt ook geen specifieke zorg. Hij heeft alleen regelmatig traanoogjes. Masawa gaat graag op pad om de wijk te verkennen maar komt altijd weer thuis.

Poes Ming San, roepnaam Mingetje, is wat schuwer dan haar broer. Ze houdt ervan om tegen je aan te komen liggen en vindt het heerlijk om geaaid te worden, maar ze wil graag zelf bepalen wanneer en hoe lang. Ming gaat trouwens ook graag op pad maar is wat voorzichtiger naar andere katten toe. Ming is echt een lieve kleine poes en hoewel ze een dappere dame is, zijn grote katers toch wel heel indrukwekkend. Ming leeft graag haar eigen leventje maar het oh zo fijn vindt als er iemand in de buurt is om mee te knuffelen. Als je op de bank gaat zitten, zit ze binnen mum van tijd naast je (of op je) en ze geniet ervan om geaaid te worden. Bij vreemden is ze wat minder op haar gemak, en voor vreemde kinderen rent ze vaak weg. Eigen kinderen kunnen echter alles met haar doen.

Zou je eens vrijblijvend kennis willen maken met dit stel? Stuur dan een berichtje naar info@kattenzorgnijmegen.nl en vertel alvast iets over jezelf. Dan gaan we een afspraak maken om eens nader kennis te maken! Masawa en Mingetje zijn te bezoeken in Nijmegen.

————————————————————————————————————————