Wie zijn wij en wat doen wij?

kattenzorg-nijmegen-wie-zijn-wij-en-wat-doen-wij-herplaatsing-katten-voorlichting-persoonlijk-advies-katWie zijn wij en wat doen wij?

Stichting Kattenzorg Nijmegen: wat doen wij nu eigenlijk? En wie zijn wij?

Onze activiteiten zijn:

Onze organisatie bestaat uit vrijwilligers en zij ontvangen geen salaris voor hun werkzaamheden. Kattenzorg ontvangt geen subsidie en is afhankelijk van donateurs.

Wij hebben geen bezoeklocatie en ook geen centraal opvangadres. Kattenzorg Nijmegen is dan ook geen dierenasiel, maar een stichting die bemiddelt bij de herplaatsing van katten. Onze vrijwilligers werken allemaal vanuit huis. Katten blijven bij de eigenaar, of het gastgezin voor opvang, totdat een nieuw thuis gevonden is.

Bent u genoodzaakt uw kat te herplaatsen?
Kijk dan voor de procedure bij aanmelden voor bemiddeling.

Als u op zoek bent naar een volwassen kat of een (of twee) kittens: het actuele dierenaanbod vindt u onder de kop deze dieren zoeken een thuis.

Hebt u een andere vraag, of wilt u advies of bent u op zoek naar specifieke informatie?
Klik op: informatie en advies.

Wij wensen u veel leesplezier op onze website. Hebt u een vraag of ergens hulp bij nodig?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wie zijn wij? 

Het dagelijks bestuur bestaat uit de voorzitter, Ineke de Groot, en de penningmeester, Marieke van de Weijer. Zij stellen zich in een interview aan u voor. Ook kunt u een interview lezen met een van onze opvanggezinnen voor katten, Hetty Loots. Lees verder