Wiep heeft een thuis

Update 28 januari 2016: de eigenaresse heeft contact gehouden met de nieuwe eigenaars van Wiep. En het gaat goed met haar! Na een maand proefperiode hebben ze samen geëvalueerd hoe het ging:

Wiep heeft het goed naar haar zin bij haar nieuwe baasjes. Dus ze mag blijven! Ze heeft in het begin flink moeten wennen en vond het allemaal erg spannend maar inmiddels gaat het helemaal goed. Ik kreeg al een foto van haar bij iemand op schoot aan het relaxen. Dus dat gaat helemaal goed komen! 2 Gelukkige katten nu! Daar doe je het toch voor! Al mis ik haar stiekem nog steeds, hoor.

bemiddeling-wiep-kattenzorg-nijmegen
3 januari 2016: het is gelukt! Een nieuw thuis voor Wiep! We hebben bij Kattenzorg alles op alles gezet om Wiep onder de aandacht te brengen, en met succes! We kregen verbazend veel reacties binnen, en dat gebeurt zeker niet vaak met een kat die al wat ouder is. Een potentieel gouden mandje werd gevonden…de kennismaking verliep heeeeeel erg goed, de mensen waren op slag verliefd op haar. Wij kunnen het goed begrijpen. Wiep is verhuisd en we wensen haar alle geluk van de wereld, en we wensen haar eigenaresse natuurlijk veel sterkte met het verdriet omdat ze haar nu moet missen. Kiezen voor het welzijn van je katten doet vaak pijn, maar is wel de juiste beslissing.