Wij hebben geen bezoekadres

stichting-kattenzorg-nijmegen-geen-bezoekadres-bemiddeling-herplaatsing-katten-kat-blijft-thuis-wonen

Wij hebben geen bezoekadres

Veel mensen denken dat Kattenzorg Nijmegen een dierenasiel of een opvang is. Wij krijgen vaak de vragen:
wat is adres waar ik de katten kan bekijken?
Ik wil een kat bij u naar de opvang brengen, waar moet ik heen?

Stichting Kattenzorg Nijmegen heeft géén opvang voor katten

Wij hebben een unieke werkwijze. Katten die bij ons in de bemiddeling zijn, blijven bij de eigenaar totdat een nieuw thuis gevonden is. Ook hebben wij enkele gastgezinnen, waar afstandskatten en zwerfkatten zijn opgevangen. Zij worden van daaruit bemiddeld.

Tijdelijke opvang in crisissituaties

Wij kunnen tijdelijke opvang verzorgen in crisissituaties. Als mensen opgenomen moeten worden voor een geplande ziekenhuisbehandeling, een tijdelijke opname in een psychiatrische instelling, of als er een andere reden is dat tijdelijk voor uw katten gezorgd moet worden: er zijn mogelijkheden. Natuurlijk zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid van onze gastgezinnen. Om meer hulp te kunnen bieden, zijn wij altijd op zoek naar uitbreiding van ons team. Meer informatie over de vacature van gastgezin vindt u hier.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tijdelijke opvang van uw kat(ten)?
Bel dan naar mevrouw Ineke de Groot, voorzitter van Kattenzorg, tel. 06 – 21 58 39 24.

Interesse in een kat die wij aanbieden

Als u interesse hebt in door ons aangeboden kat, dan kunt u bellen of e-mailen voor de contactgegevens van de eigenaar of het gastgezin waar de kat verblijft.

Geen asiel of opvang, maar een bemiddelingsbureau!

Kattenzorg is als het ware een “bemiddelingsbureau” voor de herplaatsing van katten; voor eigenaren en geïnteresseerden. Alle vrijwilligers werken vanuit huis. Wij hebben dan ook geen bezoekadres en ook geen opvang of asiel, zoals de meeste mensen dat kennen. Bent u genoodzaakt uw kat aan te bieden voor bemiddeling? Kijk hier voor meer informatie.

2014-08-13-Brug-voorpagina-kattenzorg-nijmegen-datingsite-kat-baas