Winkelen

LOGO_ZWWinkelen en Kattenzorg steunen met een aankoop

Winkelen en Kattenzorg steunen met een aankoop? Het kan! En het kost jou helemaal niets. 🙂
Kijk hieronder voor de mogelijkheden.


Verkoop van sleutelhangers en andere leuke kattenartikelen

facebook_logo-thumbnail-klein-winkelen-steunenWe verkopen sleutelhangers en andere leuke kattenartikelen voor het goede doel! De nieuwste acties vind je als eerste op onze Facebookpagina. In dit bericht vind je een greep uit het aanbod.


Bij Nozem’s 6511 barbier en mannenzaak en De Bierbrigadier Nijmegen worden onze leuke kattenspulletjes verkocht! Breng zeker eens een bezoekje aan deze prachtige bierwinkel en barbershop.


Eindelijk in Nederland te koop: Pet Prayer Flags!

Klik hier om alles te lezen over deze bijzondere herdenkingsvlaggetjes voor dieren.


winkelen-en-kattenzorg-gratis-steunenOnline shoppen en zonder extra kosten een donatie doen aan Kattenzorg!

Online shoppen en zonder extra kosten voor jou een donatie doen aan Kattenzorg. Zo mooi kan het zijn! Onderstaand zie je de partnerprogramma’s van Stichting Kattenzorg Nijmegen.

Als je klikt op de banner (het plaatje) dan komt je in de betreffende webshop terecht en je kunt dan winkelen zoals je gewend bent. Het kost je helemaal niets en Kattenzorg krijgt automatisch een donatie!

Let op: bezoek geen andere websites tijdens je aankoop en zoek niet naar kortingscodes.
Anders wordt de donatie voor Kattenzorg NIET geregistreerd.


zooplus.nl


Kattenzorg beveelt de Huisdierenverzekering van OHRA van harte aan! Klik op onderstaand plaatje voor meer informatie of om de huisdierenverzekering direct af te sluiten.


YouBeDo-boeken-die-goed-doen-logo-goede-doel-kattenzorg-nijmegen

Koop je boeken bij YouBeDo en kies bij het afrekenen voor Kattenzorg Nijmegen als goed doel om aan te doneren!Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour