Zackie heeft een nieuw plekkie

6 december 2020: Goed nieuws: Zackie heeft een nieuwe plekkie! Hij gaat vandaag verhuizen. Hij krijgt straks weer een fijne tuin tot zijn beschikking en 2 lieve jonge mensen die hem gaan verzorgen.

 

Zackie is een gecastreerde kater van ongeveer 10 jaar oud. Hij is een knappe verschijning met zijn mooi getekende vacht. We zijn op zoek naar een nieuwe plek waar hij, zoals hij nu gewend is, weer dagelijkse buiten mag zijn. Hij was gewend aan een andere kat en aan een hond in huis maar dat is alweer enige tijd geleden. Het lijkt nu beter om toch een plek voor hem te vinden waar hij de enige kat in huis is.

Van mensen die hij niet kent, wil hij niet snel iets weten, zeker niet van vreemde mannen. Door zijn eigen personeel wordt hij graag geaaid en optillen staat hij kort toe. Voor een spelletje loopt hij niet echt warm.  Soms wil een verenstokje of pingpongbal hem nog wel eens in actie doen komen.

Zackie ligt graag op schoot om ongestoord aan een mouw te sabbelen en te trappelen. Meestal is dit als het wat slechter weer is, als het mooi weer is dan is hij het liefst buiten.

Zackie is helemaal gezond. Hij heeft geen medicijnen of speciaal voer nodig. Hij is dol op eten en snoepjes! Overdag heeft hij gewone harde brokjes tot zijn beschikking en als avondeten krijgt hij wat paté of ander natvoer. Verder is Zackie parasieten-vrij, gechipt en zijn laatste inenting dateert van 16-01-2020.

Zou je eens vrijblijvend kennis willen maken met Zackie? Stuur dan een berichtje naar info@kattenzorgnijmegen.nl en vertel iets over jezelf, zodat zijn huidige verzorgers alvast een beetje kunnen lezen weten wie een date met Zackie wil. Misschien kunnen we dan snel een afspraak maken om eens nader kennis te maken! De eerste date zal plaatsvinden in een plaatsje vlak bij Nijmegen.